Miere poliflora românească
Miere poliflora românească
Mierea poliflora este un aliment complet, poate cel mai complet aliment natural din cate exista.
Acest sortiment este produs la poalele muntilor Cindrel, in Marginimea Sibiului, o zona montană curată, nepoluată, ferită de industrializare.
Este recoltată de la familii de albine certificate ecologic. în stupină nu se folosesc tratamente chimice, antibiotice sau alte adaosuri.
Este compusa din zaharuri simple, fructoza, glucoza, vitamine din complexul B, vitamina C, enzime si minerale.
Culoarea mierii diferă în funcţie de plantele din care albinele au cules nectarul necesar. În prima parte a verii, când peisajul este presărat cu flori vesele şi culori foarte deschise, mierea polifloră recoltată are tendinţa să fie mai deschisă la culoare.
Spre sfârşitul verii, câmpurile, dealurile, fâneţele sunt pline de flori mai inchise la culoare.
Din aceste flori, albinele recoltează nectar din care prepară mierea polifloră mai închisă la culoare.
Mierea polifloră are gust și aromă puternică. Intreaga productie este ambalata printr-un flux tehnologic modern, profesionist, conform standardelor europene si care, de asemenea este certificat ecologic.